Image1

't Achterhuis historische bouwmaterialen b.v.Na 2 generaties en meer dan 45 jaar ervaring is 't Achterhuis uitgegroeid tot een gerenommeerde groot- en detailhandel in geselecteerde bouwmaterialen.

Bij 't Achterhuis vindt u antieke en oude, maar ook verouderde en eigentijdse bouwmaterialen voor bouwen, wonen en uw tuin.
Midden in het centrum van het Brabantse Udenhout vindt u ons hoofdkantoor, ateliers, showrooms, tuinen en expedities op maar liefst 25.000m². Op een extern stenendepot staat nog eens 5000m² voorraad. Bij ons vindt u het grootste assortiment van de Benelux.

Een bezoek aan 't Achterhuis te Udenhout is meer dan de moeite waard. U zult met eigen ogen zien dat wij niet voor niets al jarenlang een begrip zijn in binnen- en buitenland. Onze zeer ruime ervaring en opslag stelt ons in staat een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding te bewerkstelligen.
In onze ruim opgezette en sfeervol ingerichte showrooms kunt u vele voorbeeldinterieurs bekijken en dus vele indrukken en ideeën opdoen bij het inrichten van uw eigen huis en tuin.

Na een tijdje rondneuzen vindt u vast datgene waar u al die tijd naar op zoek was.

Heeft u speciale wensen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Loop gerust vrijblijvend onze showrooms binnen of maak een afspraak, zodat u in alle rust met één van onze adviseurs onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden de revue kunt laten passeren.

Tot ziens in Udenhout namens heel 't Achterhuis-team.


Image2