Nieuws
't Achterhuis is bedrijf v/d maand!Tijdens zijn bezoek aan ons bedrijf kwam wethouder van Tilburg, Erik de Ridder, ons uitroepen tot "Bedrijf van de Maand". Erg leuk natuurlijk en iets waar we trots op kunnen zijn. Een waardering voor al het harde werken van het afgelopen jaar.

"Dit Udenhouts bedrijf heeft eind 2013 het tegenovergelegen terrein van Van de Voort Houthandel aangekocht en hierdoor hun bedrijfsactiviteiten geheel geconcentreerd binnen de kom van Udenhout.

Ik ben op bezoek bij een bedrijf met vele internationale klanten en één van de grootste leveranciers van antieke bouwmaterialen en aanverwante artikelen. Het aanbod is zeer ruim. Ik ben ook erg onder de indruk van de omvang van het perceel.

De enorme loodsen, showrooms en modeltuinen worden nog flink opgeknapt. 't Achterhuis zet hiermee Udenhout flink op kaart!

Erik de Ridder,

Wethouder (o.a. Financiën, Economie, Dienstverlening, Werkgelegenheid en Arbeidsmarkt, Evenementen, Werk en Inkomen)"Image14


Open deur weekend was weer topVrijdag 19, zaterdag 20 EN zondag 21 september hielden wij weer een "Open deur weekend" en het was, zoals eerdere edities, heel druk maar wederom wel gezellig druk.
We kunnen dit weekend zeker weer geslaagd noemen.

Hieronder ziet u de de nieuwsbrief die wij voor dit weekend gestuurd hebben. Wilt u de volgende niet missen? Schrijf u onder aan deze pagina in en u blijft op de hoogte!Image13


KoopjeszolderWanneer u onze uitgebreide showrooms bezoekt, vergeet dan ook zeker onze koopjeszolder niet. Hier staat het letterlijk bomvol met kleine schatten voor kleine prijzen. Ook hebben we diverse restant partijen vloeren; deze vindt u niet op de koopjeszolder, maar vraag hiervoor informatie aan onze adviseurs!

Image12

Nieuwe showroomsBehalve een mooie park tuin met de meest uiteenlopende tuinornamenten zijn we ook bezig met nieuwe showrooms.
Onze flinke uitbreiding biedt ook plaats voor 2 showrooms waar wij u nog meer kunnen gaan laten zien. O.a. nog meer vloeren en schouwen krijgen hier een mooie plaats.
Nog niet klaar, maar dat zal niet heel lang meer duren. Zie hieronder alvast wat vooruitgang.

Image11


Onze park tuin ziet er steeds beter uitHet werk aan onze park tuin aan de Kreitenmolenstraat gaat gestaag verder.
Al maar meer mooie tuin ornamenten, beelden, kasteelpoorten en fonteinen worden netjes opgesteld.

Image10
Brabants Dagblad over onze uitbreidingImage9


Landelijk Wonen koos 't Achterhuis voor pilot videoclipBekijk hier de Clip die gemaakt is door Landelijk Wonen waarvoor zij gekozen
hebben om die met 't Achterhuis als onderwerp te maken.
Duurt een minuutje en geeft uitstekend de sfeer van onze showrooms weer.Al heel wat te zien


Image8
Ongekend assortimentHet werk verloopt gestaag en wanneer we een half jaartje verder zijn treft u bij ons op één adres een ongekend uitgebreid assortiment.
Kom alvast eens een kijkje nemen, een flink gedeelte is al oververhuisd en het terrein ziet er almaar beter uit. U krijgt ongetwijfeld een goede indruk over wat u later kunt verwachten als we klaar zijn met dit 17.000m² grote terrein. En zonder te overdrijven is onze collectie nu al een van de grootste van de Benelux en dus uw bezoek meer dan waard!


't Achterhuis breidt gigantisch uitMomenteel zijn wij erg hard aan het werken aan een hele grote uitbreiding van 't Achterhuis. Deze uitbreiding betreft het perceel aan de overkant van onze showroom en is maar liefst 18.000m² groot. Hier kunt u straks nog meer zien en is het nog makkelijker uw eigen partij antieke vloertegels uit te zoeken en/of aan te wijzen.Image7Image4
Image6


Grote loten antieke motieftegels binnen!We hebben in de afgelopen weken een aantal hele grote loten antieke tegels opgekocht en binnengekregen. Dit betreft blauwe plavuizen, 6-kant tegels en 2 verschillende motieftegels. Waar dergelijke tegels doorgaans in kleine partijtjes beschikbaar komen hebben we het hier over loten van zo'n 400-500m²! Image5

Geschenk tip!

De nieuwste titel "Bouwen & Verbouwen met oude materialen" is binnen! Dit dikke boekwerk vol met de mooiste foto's en nieuwste reportages van o.a. 't Achterhuis ligt voor de liefhebber klaar in onze showroom. Dit boek kost € 60,00 incl. btw.
Ook hebben we "De 100 beste projecten met oude materialen" Een prachtig boek vol reportages met hele mooie foto's waaronder natuurlijk ook een van 't Achterhuis.
Slechts € 39,50 incl. btw.
Beide boeken gelden natuurlijk als perfect kado voor bijvoorbeeld een verjaardag.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanmelden nieuwsbrief
Gratis onze nieuwsbrief ontvangen (2 maal per jaar)? Vul hieronder uw gegevens in om u in te schrijven.Beide velden zijn verplicht

Maandag: gesloten (uitsluitend op afspraak)
Dinsdag t/m vrijdag: 08.30 - 17.30
Zaterdag: 10.00 - 16.00